Pers info

Press Officer/webmaster
Peter Grijmans
Schutterstraat 42
6443 VV Brunssum (NL)
Gsm: +31 (0)6 3332 3339
pers@glossocircuit.be

Press Officer
Peter Claesen
+31(0)495 93 15 42Belgie / Genk
Race_c2@hotmail.com

Algemeen:
pers@glossocircuit.be

Aanvraag accreditatie.

– officiële journalisten/fotografen met erkende officiële perskaart, en of ingeschreven staan bij erkende beroepsvereniging.

– journalisten/fotografen die de leeftijd van 18 jaar of ouder hebben bereikt, kunnen in aanmerking komen.

– maximum 2 accreditaties per media is mogelijk (1 verslaggever / 1 fotograaf)

– Kunnen eventueel na  goedkeuring van persverantwoordelijke en het bestuur toegelaten worden: amateur-/hobbyfotografen (Niet commercieel en onder strikte voorwaarden *), websitemedewerkers van piloten of teams..

– Iedereen die geaccrediteerd is en toegelaten wordt tot het binnenterrein van het circuit dienen de beslissingen van organisatie en baanofficials te respecteren.

– accreditatie aanvragen dienen minstens 14 dagen van te voren binnen zijn dmv digitale inschrijving. Niet volledig ingevulde aanvragen worden niet in behandeling genomen.

– Enkel de persverantwoordelijken eventueel in overleg met bestuur kunnen accreditatie toekennen.

 

*voorwaarden amateurfotografen,  U maakt de foto’s voor eigen gebruik.  Bij drukte krijgen de professionele fotografen altijd voorrang, U ontvangt voordat u het circuit op gaat (veiligheids) instructies die dienen strikt opgevolgd worden !  Amateur fotografen dienen hun verzoek PER EMAIL te doen bij de persverantwoordelijken van het circuit.