Weersverwachting
Arendonk
Meer weer in Arendonk
Inkom
Een volle dag autosport voor de zeer plezierige inkomprijs van 10 euro en voor kinderen t/m 14 jaar 5 euro. De inkom voor Zaterdag (vrije training) is gratis.

 Op 29 september aanstaande is het circuit in de Kempen weer het strijdtoneel voor de amateur racers. De ploten die nog niet in het bezit zijn van een licentie mogen hun kunsten komen vertonen in een echte race op het korte Glosso circuit.
Een prima gelegenheid om te proeven van het echte rallycross gevoel.

Voor het publiek betekent dit sensatie, schuivers en veel spannende heats met als afsluiter de finales waar de winnaars in de diverse klassen hun bekers en bloemen kunnen verdienen.

 

De volgende klassen komen aan de start:

Dames reeksen

- 1600 (wagens met een motorinhoud minder dan 1600 cc)

+1600 (wagens met een motorinhoud van meer dan 1600 cc)

Competitie wagens (wagens die meerijden in de regionale, nationale of internationale races)

4×4 wagens (vier wiel aangedreven wagens)

 

Om 9u15 wordt gestart met de trainingen, de eerste reeks begint om 10u30

Voor een gedetailleerde timing verwijzen wij u naar onze website: http://www.glossocircuit.be

 

Terug van kort weggeweest zijn de 2CV racers. Een Nederlandse low-budget raceklasse die op het Glosso circuit een race meetellend voor het Nederlands kampioenschap komen rijden. Alle wagens gaan tegelijk de baan op en zijn nagenoeg gelijk. Het komt dus aan op de rijderskunst. De 2CV racers doen al sinds jaar en dag het Glosso circuit aan en telkens weer krijgen zij het publiek op de banken.


U kunt genieten van een volle dag autosport voor de zeer plezierige inkomprijs van 10 euro voor Kinderen van 12 tot 14 jaar 5 €.. Kinderen jonger dan 12 en rolstoelgebruikers hebben gratis toegang.

De inkom voor Zaterdag (vrije training) is gratis.

Aanvullende informatie en foto’s  kunt u vinden op onze website www.glossocircuit.be

 

663O2725 663O3209 663O3240

 

 

 

Het Glosso circuit bereik je via de E34 Antwerpen – Eindhoven, afrit 25 richting Oud-Turnhout. Vanaf dan volg je de bewegwijzering naar het circuit. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang en het Paddock is voor iedereen gratis toegankelijk. De parking is vlakbij het circuit.

De deelnemers die van uit Nederland komen niet afrit 25 kunnen nemen door wegen werken maar afrit 26 moeten nemen en door Arendonk centrum moeten rijden

 

Facebook Twitter Email
Next race
laatste foto’s
Sponsoren/Partners
NB In verband met het reserveren/bestellen van eten en drank verzoeken wij pers zich minimaal 1 week van tevoren via mail aan te melden op pers@glossocircuit.be
Powered by
Archives