Weersverwachting
Arendonk
Meer weer in Arendonk
Inkom
Een volle dag autosport voor de zeer plezierige inkomprijs van 10 euro en voor kinderen t/m 14 jaar 5 euro. De inkom voor Zaterdag (vrije training) is gratis.

Op 28 juli waren de amateurracers weer present op het Glosso circuit te Arendonk.
De weergoden zorgden voor een extra moeilijkheid het was niet droog maar ook weer niet echt nat, de finales werden wel verreden op een natte baan.

Met 60 deelnemers een vol veld en vele slippertjes.

In de 3 manches werd in alle klassen fel gestreden om een snelle tijd te rijden en zodoende een plaats in de finale te bemachtigen.
De volgende klassen kwamen aan de start:

- Dames reeksen

De dames deden ook dit keer qua strijdlust niet onder voor de heren, echter in de finale was Briers Sofie in de Citroen Saxo het hele veld e snel af bij de start en vanaf de kop reed ze als eerste over de streep, tweede werd na een korte strijdt Rooyackers Kelly in een Opel Astra en derde werd Vaesen Seline in een BMW E36

- 1600 (wagens met een motorinhoud minder dan 16oo cc)

De kleine klasse was vandaag groots in chaos, toen de kruitdampen opgetrokken waren ging Mols Sander in Opel Corsa er met de grootste beker vandoor, tweede werd Hendrickx Larris ook in Opel Corsa en derde werd Willemse Stephan in Citroen Saxo.

+1600 (wagens met een motorinhoud van meer dan 1600 cc)

Bij de grote(re) jongens was het de kleine Peugeot 205 GTI van Lavrijsen Ruud die de dikke BMW E36 van Lantin Dimitri en Bogaerts Bart voor bleef.

Competitie wagens (wagens die meerijden in de regionale, nationale of internationale races)
In deze klasse stond er opnieuw geen maat op de beide Subaru Impreza’s van Lambrechts Dirk, eerste en Lambrechts Luc als tweede. De derde plaats was voor good  old Achten Tony in de Nissan Sunny GTI/R.

Het Glosso circuit kijkt tevreden terug op een mooie dag met veel spektakel en zien u graag allen weer terug op onze volgende race.

 

Volgende race in 2019 (ovb van wijzingingen):

Training op zaterdag 28 september.

Opendeur wedstrijd op 29 september 2019.

briers lambrechts lavrijsen mols podiumA PodiumB podiumC podiumD

Facebook Twitter Email
Next race
laatste foto’s
Sponsoren/Partners
NB In verband met het reserveren/bestellen van eten en drank verzoeken wij pers zich minimaal 1 week van tevoren via mail aan te melden op pers@glossocircuit.be
Powered by
Archives