Weersverwachting
Arendonk
Meer weer in Arendonk
Inkom
Een volle dag autosport voor de zeer plezierige inkomprijs van 10 euro en voor kinderen t/m 14 jaar 5 euro. De inkom voor Zaterdag (vrije training) is gratis.

 

VAS/Regionale piloten gaan strijden voor waardevolle kampioenschapspunten.
Op 9 juni aanstaande vindt de seizoensopener plaats voor het Glossocircuit, traditioneel is dit de herdenkingsprijs Willy Sneyers, dit jaar de 41e editie.
Er zal worden gereden op het korte circuit, voor het grote circuit is het nog net iets te vroeg.

Om 9u15 starten de VAS/regionale piloten met hun training, rond 11u00 gaat de eerste reeks van start. Om 16u00 staan de snelste piloten klaar voor de finales.
De volgende klasses komen in aktie:

Regionaal A (wagens tot 1600cc)

Regionaal B (wagens boven 1600cc)

De Promo klasse.

Gastklasse: 2cv

 

Het Glosso circuit is er toch klaar voor, Dankzij de tomeloze inzet en volharding van het bestuur, vrijwilligers en medewerkers kan er toch gereden worden voor kampioenschaps punten in het VAS/Regionaal kampioenschap.. Nog wel op het korte circuit maar de strijdt op de baan zal er niet minder om zijn, spektakel verzekerd !
Het circuit is volledig overzichtelijk voor het publiek, ze kunnen de wagens van start tot finish volgen.

 

U kunt genieten van een volle dag autosport voor de zeer plezierige inkomprijs van 10 euro voor Kinderen van 12 tot 14 jaar 5 €.. Kinderen jonger dan 12 en rolstoelgebruikers hebben gratis toegang.
De inkom voor Zaterdag (vrije training) is gratis.

 

Als gast klasse rijden de 2cv’s ook dit keer weer mee. Een low budget klasse waar plezier en betaalbaar racen hoog in de ranglijst staat. Alle wagens gaan tegelijk de baan op, spektakel verzekerd.

 

Volgende race in 2019 (ovb van wijzingingen):

Training op zaterdag 27 juli

Opendeur wedstrijd op zondag 28 juli 2019.

Training op zaterdag 28 september.

Opendeur wedstrijd op 29 september 2019.

 663O5058 663O9085

Facebook Twitter Email
Next race
laatste foto’s
Sponsoren/Partners
NB In verband met het reserveren/bestellen van eten en drank verzoeken wij pers zich minimaal 1 week van tevoren via mail aan te melden op pers@glossocircuit.be
Powered by
Archives