Weersverwachting
Arendonk
Meer weer in Arendonk
Inkom
Een volle dag autosport voor de zeer plezierige inkomprijs van 10 euro en voor kinderen t/m 14 jaar 5 euro. De inkom voor Zaterdag (vrije training) is gratis.

Voor de laatste keer dit seizoen gaan de poorten van het GLOSSOCIRCUIT weer open. De traditionele afsluiter van het seizoen zijn de opendeur races waarin niet licentiehouders hun kunsten komen vertonen.
Wie droomt er niet van om hun rijkunsten te tonen in een echte race. Dat kan op 13 en 14 oktober aanstaande op het korte Glosso circuit te Arendonk. Op 13 oktober zijn de technische keuringen en de vrije training. Op 14 oktober gaan de races om 11u (dit in verband met de verkiezingen) van start.

 

De volgende klassen komen aan de start:
- Dames reeksen
- 1600 (wagens met een motorinhoud minder dan 16oo cc)
+1600 (wagens met een motorinhoud van meer dan 1600 cc)
Competitie wagen (wagens die meerijden in de regionale, nationale of internationale races)

U kunt nog inschrijven voor dit spektakel bezoek daarvoor onze website www.glosso.be.
Maar wees er snel bij want vol=vol !

 

Als gast klasse rijden de 2cv’s ook dit keer weer mee. Een low budget klasse waar plezier en betaalbaar racen hoog in de ranglijst staat. Alle wagens gaan tegelijk de baan op, spektakel verzekerd.

 

U kunt genieten van een volle dag autosport voor de zeer plezierige inkomprijs van 10 euro voor volwassenen en voor Kinderen van 12 tot 14 jaar 5 €.. Kinderen jonger dan 12 en rolstoelgebruikers hebben gratis toegang.
De inkom voor Zaterdag (vrije training) is gratis.

663O9478 663O9804 663O9824

Facebook Twitter Email
Next race
laatste foto’s
Sponsoren/Partners
NB In verband met het reserveren/bestellen van eten en drank verzoeken wij pers zich minimaal 1 week van tevoren via mail aan te melden op pers@glossocircuit.be
Powered by
Archives