Weersverwachting
Arendonk
Meer weer in Arendonk
Inkom
Een volle dag autosport voor de zeer plezierige inkomprijs van 10 euro en voor kinderen t/m 14 jaar 5 euro. De inkom voor Zaterdag (vrije training) is gratis.

Op 23 september aanstaande zijn de VAS/Regionale piloten opnieuw te gast op het korte Kempische Glosso circuit. De heren en dames werken dan hun 7e en voorlaatste race om het kampioenschap af, het is de derde race van de VAS/Regionale piloten op het Glosso circuit.

Met nog 1 race te gaan zal het kampioenschap stilaan in zijn plooi vallen, maar de heren en dames piloten zullen ook nu weer vol overgave strijden voor ieder punt. Het publiek zal zich zeker niet gaan vervelen en kunnen de strijdt van start tot streep volgen op het overzichtelijke korte circuit in Arendonk.
De volgende klassen komen in actie:

Regionaal A (wagens tot 1600cc)

Regionaal B (wagens boven 1600cc)

De Promo klasse.

 Als gast klasse zullen de 2cv crossers hun race voor het Nederlands kampioenschap 2cv cross komen rijden. Een low budget race klasse met nagenoeg gelijke wagens (2cv’s) die altijd zorgen voor veel spektakel en veel strijdt.

 Timing:

Om 9u15 starten de VAS/regionale piloten met hun training, rond 11u00 gaat de eerste reeks van start. Om 16u00 staan de snelste piloten klaar voor de finales.

 U kunt genieten van een volle dag autosport voor de zeer plezierige inkomprijs van 10 euro voor Kinderen van 12 tot 14 jaar 5 €.. Kinderen jonger dan 12 en rolstoelgebruikers hebben gratis toegang.

De inkom voor Zaterdag (vrije training) is gratis

 

 Volgende race in 2018 (ovb van wijzingingen):

13 Oktober 2018 !                       training –  14 Oktober 2018 !                 Rallycross opendeur race

663O4326 663O4932 663O5058

Facebook Twitter Email
Next race
laatste foto’s
Sponsoren/Partners
NB In verband met het reserveren/bestellen van eten en drank verzoeken wij pers zich minimaal 1 week van tevoren via mail aan te melden op pers@glossocircuit.be
Powered by
Archives