Weersverwachting
Arendonk
Meer weer in Arendonk
Inkom
Een volle dag autosport voor de zeer plezierige inkomprijs van 10 euro en voor kinderen t/m 14 jaar 5 euro. De inkom voor Zaterdag (vrije training) is gratis.

Op 29 juli aanstaande vindt de 4 race in het kampioenschap en de 2e race op het korte Glossocircuit plaats.  De kruitdampen van de eerste races zijn nauwelijks weggetrokken of de Vas/regionale piloten gaan strijden om de kampioenschaps punten op de omloop in de Kempen.

Om 9u15 starten de VAS/regionale piloten met hun training, rond 11u00 gaat de eerste reeks van start. Om 16u00 staan de snelste piloten klaar voor de finales.
De volgende klasses komen in aktie:

Regionaal A (wagens tot 1600cc)

Regionaal B (wagens boven 1600cc)

De Promo klasse.

Gastklasse: 2cv

 

In de Promo klasse C maakt Rudy Loodts in zijn snelle Opel Corsa de dienst uit. Tot nu toe heeft hij alle wedstrijden op zijn naam kunnen schrijven. De meute mede piloten rukt op en ze zullen hun beste beentjes voorzetten om de hegemonie van Rudy Loodts te stoppen.

In de klasse A wist plaatselijke favoriet Ben Lenaerts wat punten weg te snoepen van leider in het klassement Didier Dexters  Ook in deze klasse verwachten we veel strijdt om de waardevolle kampioenschaps punten en overwinning op het korte Glosso circuit.

In de klasse B komt Andy Leijsen na zijn overwinning op de Duivelsberg steeds dichter bij de top van het klassement. In deze klasse zijn er legio kandidaten voor de overwinning en op het Glosso circuit kan vanalles mis of juist goed gaan. Spektakel verzekerd !!

 

Het circuit is volledig overzichtelijk voor het publiek, ze kunnen de wagens van start tot finish volgen.

 

U kunt genieten van een volle dag autosport voor de zeer plezierige inkomprijs van 10 euro voor Kinderen van 12 tot 14 jaar 5 €.. Kinderen jonger dan 12 en rolstoelgebruikers hebben gratis toegang.
De inkom voor Zaterdag (vrije training) is gratis.

 

Als gast klasse rijden de 2cv’s ook dit keer weer mee. Een low budget klasse waar plezier en betaalbaar racen hoog in de ranglijst staat. Alle wagens gaan tegelijk de baan op, spektakel verzekerd.

Volgende race in 2018 (ovb van wijzingingen):

22 September 2018 !                       training –  23 September 2018 !                      V.A.S wedstrijd

663O8558 663O8904

Facebook Twitter Email
Next race
laatste foto’s
Sponsoren/Partners
NB In verband met het reserveren/bestellen van eten en drank verzoeken wij pers zich minimaal 1 week van tevoren via mail aan te melden op pers@glossocircuit.be
Powered by
Archives