Weersverwachting
Arendonk
Meer weer in Arendonk
Inkom
Een volle dag autosport voor de zeer plezierige inkomprijs van 10 euro en voor kinderen t/m 14 jaar 5 euro. De inkom voor Zaterdag (vrije training) is gratis.

ADVERTENTIE_Juni2018_OKOp 23 en 24 juni aanstaande kunnen de niet licentiehouders laten zien wat ze kunnen want dan vindt namelijk de eerste opendeur rallycross race van dit seizoen plaats op het korte Glosso circuit in Arendonk.
De inschrijvingen stromen binnen, wie dus nog mee wil doen zal zich snel moeten inschrijven.  We verwachten een heftige strijdt en een groot deelnemersveld in alle klassen.
Het publiek zal smullen van de stunts van de piloten in Spe want het Glosso circuit is vanaf nagenoeg iedere plaats volledig te overzien.

De volgende klassen komen aan de start:
- 1600 (wagens met een motorinhoud minder dan 16oo cc)
+1600 (wagens met een motorinhoud van meer dan 1600 cc)
Damesreeksen
Competitie wagens   (wagens die meerijden in de regionale, nationale of internationale races)
Gastklasse: 2cv

Alles neemt een aanvang op zaterdag  23 juni  met de technische  keuring en vrije trainingen.    Zondag begint de wedstrijd om 10 uur met de schiftingsreeksen  en  aansluitend  de finales in alle klassen waarbij de snelsten deur aan deur en bumper aan bumper zullen strijden om de prijzen.

 

U kunt genieten van een volle dag autosport voor de zeer plezierige inkomprijs van 10 euro voor volwassenen en voor Kinderen van 12 tot 14 jaar 5 €.. Kinderen jonger dan 12 en rolstoelgebruikers hebben gratis toegang.
De inkom voor Zaterdag (vrije training) is gratis.

Aanvullende informatie en foto’s  kunt u vinden op onze website http://www.glossocircuit.be

 

 

Op Zaterdag 23 juni vindt ook de inmiddels beroemde en beruchte O.T.R.T – Glosso BBQ plaats vanaf 19u00. Meer info en inschrijven via de website van OTRT (http://www.otrt.be)

od1 od2

Facebook Twitter Email
Next race
laatste foto’s
Sponsoren/Partners
NB In verband met het reserveren/bestellen van eten en drank verzoeken wij pers zich minimaal 1 week van tevoren via mail aan te melden op pers@glossocircuit.be
Powered by
Archives