Weersverwachting
Arendonk
Meer weer in Arendonk
Inkom
Een volle dag autosport voor de zeer plezierige inkomprijs van 10 euro en voor kinderen t/m 14 jaar 5 euro. De inkom voor Zaterdag (vrije training) is gratis.

glosso1Uitgestelde 1e race op het Glosso circuit voor het Regionaal/VAS kampioenschap.

Op 3 juni aanstaande vindt de seizoensopener plaats voor het Glossocircuit, traditioneel is dit de herdenkingsprijs Willy Sneyers, dit jaar alweer de 40e editie. Een latere start van het seizoen op het Glosso circuit vanwege bouw werkzaamheden en vergunningsperikelen.

Er zal worden gereden op het korte circuit, voor het grote circuit is het nog net iets te vroeg.

 Om 9u15 starten de VAS/regionale piloten met hun training, rond 11u00 gaat de eerste reeks van start. Om 16u00 staan de snelste piloten klaar voor de finales.
De volgende klasses komen in aktie:

Regionaal A (wagens tot 1600cc)
Regionaal B (wagens boven 1600cc)
De Promo klasse.
Gastklasse: 2cv

Het Glosso circuit is er toch klaar voor, De afgelopen maanden hebben de medewerkers en het bestuur hard gewerkt om het circuit voor zowel toeschouwers als ook publiek veilig te maken, en de problemen met vergunningen op te lossen zodat er toch gereden en gestreden kan worden, nu nog op het korte circuit. De strijdt op de baan zal er niet minder om zijn, spektakel verzekerd !
Het circuit is volledig overzichtelijk voor het publiek, ze kunnen de wagens van start tot finish volgen.

U kunt genieten van een volle dag autosport voor de zeer plezierige inkomprijs van 10 euro voor Kinderen van 12 tot 14 jaar 5 €.. Kinderen jonger dan 12 en rolstoelgebruikers hebben gratis toegang.
De inkom voor Zaterdag (vrije training) is gratis.

Als gast klasse rijden de 2cv’s ook dit keer weer mee. Een low budget klasse waar plezier en betaalbaar racen hoog in de ranglijst staat. Alle wagens gaan tegelijk de baan op, spektakel verzekerd.

Volgende race in 2018 (ovb van wijzingingen):

28 Juli 2018                       training – 29 Juli 2018                      V.A.S wedstrijd

663O1071 663O9085

Facebook Twitter Email
Next race
laatste foto’s
Sponsoren/Partners
NB In verband met het reserveren/bestellen van eten en drank verzoeken wij pers zich minimaal 1 week van tevoren via mail aan te melden op pers@glossocircuit.be
Powered by
Archives