Weersverwachting
Arendonk
Meer weer in Arendonk
Inkom
Een volle dag autosport voor de zeer plezierige inkomprijs van 10 euro en voor kinderen t/m 14 jaar 5 euro. De inkom voor Zaterdag (vrije training) is gratis.

 

Voor de laatste keer dit seizoen zwaaien de poorten van het korte GLOSSOCIRCUIT in de Kempen weer open. Ook dit jaar weer voor de  traditionele afsluiter van het seizoen,  de opendeur races waarin niet licentiehouders hun kunsten komen vertonen.

De inschrijvingen voor dit spektakel lopen binnen. Een groot aantal amateurs willen laten zien dat ook zij een stukje kunnen rijden. Voor velen onder hen is het de eerste kennismaking met rallycross in race outfit.  Vaak komen familie en vrienden mee om te supporteren.

De verwachtingen staan bij de beginnende piloten hoog gespannen, want zij dienen zoals gezegd de daad bij het woord te voegen.  En dat heeft meestal tot  resultaat  dat de koprollen, schuivers en slippers niet meer te tellen zijn.

De volgende klassen komen aan de start:
- Dames reeksen
- 1600 (wagens met een motorinhoud minder dan 16oo cc)
+1600 (wagens met een motorinhoud van meer dan 1600 cc)
Competitie wagen (wagens die meerijden in de regionale, nationale of internationale races)
Alles neemt een aanvang op zaterdag  14 oktober  met de technische  keuring en vrije trainingen.    Zondag begint de wedstrijd om 10 uur met drie schiftingsreeksen  en  aansluitend  de FINALES.

Als gast klasse rijden de 2cv’s ook dit keer weer mee. Een low budget klasse waar plezier en betaalbaar racen hoog in de ranglijst staat. Alle wagens gaan tegelijk de baan op, spektakel verzekerd.

 

U kunt genieten van een volle dag autosport voor de zeer plezierige inkomprijs van 10 euro voor volwassenen en voor Kinderen van 12 tot 14 jaar, kansarmen, allochtonen, personen met een handicap, en gepensioneerden aan 5 €.. Kinderen jonger dan 12 en rolstoelgebruikers hebben gratis toegang.
De inkom voor Zaterdag (vrije training) is gratis.

663O3881 663O4053 IMG_0887

Facebook Twitter Email
Next race
laatste foto’s
Sponsoren/Partners
NB In verband met het reserveren/bestellen van eten en drank verzoeken wij pers zich minimaal 1 week van tevoren via mail aan te melden op pers@glossocircuit.be
Powered by
Archives