Weersverwachting
Arendonk
Meer weer in Arendonk
Inkom
Een volle dag autosport voor de zeer plezierige inkomprijs van 10 euro en voor kinderen t/m 14 jaar 5 euro. De inkom voor Zaterdag (vrije training) is gratis.

 

Zondag 25 juni konden de amateurs bewijzen wat ze waard zijn. Een dag vol strijdt en spektakel voor het talrijke publiek langs het totaaloverzichtelijke circuit.

Meer dan 80 inschrijvingen, doe daarbij de 2cv’s en de RST Junior cup en je hebt een vol programma. Dankzij de prima en strakke organisatie ging het publiek tevreden naar huis, ze hadden zeker waar voor hun geld gehad.

De volgende klassen kwamen aan de start:
- 1600 (wagens met een motorinhoud minder dan 16oo cc)
In deze klasse een groot veld waarin fel werd gestreden om een finale plaats te bemachtigen. In de finale was Andy van Dooren in Opel Corsa de snelste van het pak, 2e werd Stephan Willemse in een Citroen Saxo, de laatste podiumplaats ging naar Dennis Janssens in een Honda CRX.

+1600 (wagens met een motorinhoud van meer dan 1600 cc)
Dikke wagens die moeilijk onder controle te houden zijn op het korte circuit in Arendonk.  Jo Weltjens  in de Ford Fiesta ging er met de hoofdprijs vandoor, tweede werd Bat Bogaerts in BMW E36 en derde ook in BMW E36 werd Tino Nys.

Damesreeksen
Ook bij de dames veel “met het mes tussen de tanden” werk, hevige gevechten in de heats om in  de finale te geraken. Marielle Jonkers in de mooie VW Golf kreeg de grootste bos bloemen, 2e werd Miranda Jaskowiak in Honda CRX en 3e werd Nancy Thys in een Opel  Corsa.
Competitie wagens   (wagens die meerijden in de regionale, nationale of internationale races)
In deze klasse 2 brullende Subaru Impreza’s. Luc en Dirk Lambrechts domineerden in deze klasse.
Derde werd na een tumultueuze finale Thomas Weltjens in Opel Corsa.

Demo: RST Cup
De RST Cup zal met een aantal wagens een demo verzorgen op zondag. De RST’s zijn in het nationale rallycross gebeuren ondertussen al een vaste waarde. Waarom dat zo is hebben  ze zondag laten zien. Gedurende heel de dag close racen met veel mooie gevechten om de ereplaatsen. Als winnar kwam Jochen Verhoeven over de meet, tweede werd Jari van Hoof en derde Seppe Jacobs.

jonkers weltjens verhoeven vandooren  lambrechts klasseD klassec klasseB klasseArst

Facebook Twitter Email
Next race
laatste foto’s
Sponsoren/Partners
NB In verband met het reserveren/bestellen van eten en drank verzoeken wij pers zich minimaal 1 week van tevoren via mail aan te melden op pers@glossocircuit.be
Powered by
Archives