Weersverwachting
Arendonk
Meer weer in Arendonk
Inkom
Een volle dag autosport voor de zeer plezierige inkomprijs van 10 euro en voor kinderen t/m 14 jaar 5 euro. De inkom voor Zaterdag (vrije training) is gratis.

PERSBERICHT Nr. 5/ 2017                24/25 juni 2017,  Rallycross – opendeur races

Zoals in iedere sporttak het geval is, staan vaak ook in de RALLYCROSS-SPORT de beste stuurlui aan wal. Zondag 25 JUNI a.s. krijgen zij op het totaal overzichtelijk GLOSSOCIRCUIT uitgebreid de kans om hun kunnen te tonen tijdens een heuse OPENDEURWEDSTRIJD. De inschrijvingen stromen binnen, het zal een vol weekend autosport spektakel worden.

De verwachtingen staan bij de beginnende piloten ongelooflijk hoog gespannen, want zij dienen zoals gezegd de daad bij het woord te voegen.  En dat heeft meestal tot  resultaat  dat de koprollen, schuivers en slippers niet meer te tellen zijn.

De volgende klassen komen aan de start:
- 1600 (wagens met een motorinhoud minder dan 16oo cc)
+1600 (wagens met een motorinhoud van meer dan 1600 cc)
Damesreeksen
Competitie wagens   (wagens die meerijden in de regionale, nationale of internationale races)
Gastklasse: 2cv

Demo: RST Cup
De RST Cup zal met een aantal wagens een demo verzorgen op zondag. De RST’s zijn in het nationale rallycross gebeuren ondertussen al een vaste waarde. Waarom dat zo is zullen ze zondag komen tonen.

Alles neemt een aanvang op zaterdag  24 juni  met de technische  keuring en vrije trainingen.    Zondag begint de wedstrijd om 10 uur met de schiftingsreeksen  en  aansluitend  de FINALES.

Testdag racewagens van Tisp Mol op het  glossocircuit  24 juni 2016

Zaterdag 24 juni om 10.00u gaan de jongens van de afdeling  auto en carrosserie van het Technisch Instituut Sint Paulus in Mol hun zelfgemaakte  racewagens testen op het Glosso circuit in Arendonk. Meer informatie hierover in het bijgevoegde uitgebreide bericht.

U kunt genieten van een volle dag autosport voor de zeer plezierige inkomprijs van 10 euro voor volwassenen en voor Kinderen van 12 tot 14 jaar 5 €.. Kinderen jonger dan 12 en rolstoelgebruikers hebben gratis toegang.
De inkom voor Zaterdag (vrije training) is gratis.

 

rstcup start1 start2

Facebook Twitter Email
Next race
laatste foto’s
Sponsoren/Partners
NB In verband met het reserveren/bestellen van eten en drank verzoeken wij pers zich minimaal 1 week van tevoren via mail aan te melden op pers@glossocircuit.be
Powered by
Archives