Weersverwachting
Arendonk
Meer weer in Arendonk
Inkom
Een volle dag autosport voor de zeer plezierige inkomprijs van 10 euro en voor kinderen t/m 14 jaar 5 euro. De inkom voor Zaterdag (vrije training) is gratis.

Op 27 september Jongstleden werd op het Glosso circuit te Arendonk de traditioneel afsluitende race van het seizoen verreden. De zon was alvast present en ruim 90 aspirant piloten maakten er een faire wedstrijddag van. Het in grote getalen aanwezige publiek liet zich het spektakel goed smaken.

Klasse A : wagens met een motorinhoud van minder dan1600 CC
n deze klasse was Romain Thomas in een Honda Civic de snelste van het pak hij won met ruime voorsprong op Jelle Smolderen in Honda CRX en Dennis Janssens ook in Honda Civic.

Klasse B : wagens met een motorinhoud boven 1600 CC
Ook hier ging Jan Nooyens in de Mazda MX3 er bij de start vandoor en stond zijn koppositie niet meer af. Er werd wel nog geknokt om de overige 2 podium plaatsen. Werner Nietvelt in Opel Astra ging er met de tweede plaats vandoo, juist voor Nick Thielemans in de Mazda 323F

Klasse C : Dames
Bij de dames was Ingrid Abbeel veel te snel voor de rest van het pak. In haar razendsnelle Subaru Impreza won ze met ruime voorsprong, voor Marielle Jonkers in VW Golf VR6 en Rina van Thielen in BMW Compact.

Klasse D competitie
In deze klasse de spannendste finale.  Eric Scharlaeken nam een ruime voorsprong op het veld  in zijn Honda CRX. Benny Jacobs in de Subaru Impreza kwam snel opzetten en in de laatste ronde plaatste hij een aanval op de koppositie, hij kwam net te kort voor de winst. Dirk Lambrechts ook in Subaru Impreza kwam als 3e over de meet.

Het Glosso circuit kijkt terug op een zeer geslaagd seizoen met mooie, spannende races en een goede publieke belangstelling. Voorzitter Staf Meulemans: “We zijn trots op onze vrijwilligers die dit toch maar weer ieder jaar mogelijk maken, zonder hen geen Glosso. We gaan nu nog maals de schouders eronder zetten en de winter door werken aan het verbeteren van het circuit en hopen iedereen volgend seizoen weer in goede gezondheid terug te zien.”

abbeel - kopie nooyens - kopie podium_klassea - kopie podium_klasseb - kopie podium_klasseb podium_klassec podium_klassed romain scharlaeken

Facebook Twitter Email
Next race
laatste foto’s
Sponsoren/Partners
NB In verband met het reserveren/bestellen van eten en drank verzoeken wij pers zich minimaal 1 week van tevoren via mail aan te melden op pers@glossocircuit.be
Powered by
Archives