Weersverwachting
Arendonk
Meer weer in Arendonk
Inkom
Een volle dag autosport voor de zeer plezierige inkomprijs van 10 euro en voor kinderen t/m 14 jaar 5 euro. De inkom voor Zaterdag (vrije training) is gratis.

Nieuws

Voor de laatste keer dit seizoen gaan de poorten van het GLOSSOCIRCUIT weer open. De traditionele afsluiter van het seizoen zijn de opendeur races waarin niet licentiehouders hun kunsten komen vertonen.
Wie droomt er niet van om hun rijkunsten te tonen in een echte race. Dat kan op 13 en 14 oktober aanstaande op het korte Glosso circuit te Arendonk. Op 13 oktober zijn de technische keuringen en de vrije training. Op 14 oktober gaan de races om 11u (dit in verband met de verkiezingen) van start.

 

De volgende klassen komen aan de start:
- Dames reeksen
- 1600 (wagens met een motorinhoud minder dan 16oo cc)
+1600 (wagens met een motorinhoud van meer dan 1600 cc)
Competitie wagen (wagens die meerijden in de regionale, nationale of internationale races)

U kunt nog inschrijven voor dit spektakel bezoek daarvoor onze website www.glosso.be.
Maar wees er snel bij want vol=vol !

 

Als gast klasse rijden de 2cv’s ook dit keer weer mee. Een low budget klasse waar plezier en betaalbaar racen hoog in de ranglijst staat. Alle wagens gaan tegelijk de baan op, spektakel verzekerd.

 

U kunt genieten van een volle dag autosport voor de zeer plezierige inkomprijs van 10 euro voor volwassenen en voor Kinderen van 12 tot 14 jaar 5 €.. Kinderen jonger dan 12 en rolstoelgebruikers hebben gratis toegang.
De inkom voor Zaterdag (vrije training) is gratis.

663O9478 663O9804 663O9824

 

Zaterdag  13 oktober 2018:

 

 

-                     11h00 -15h30: Verplichte administratieve controle voor piloten boven  in de cafetaria op het circuit.

-                     11h15 – 16h00: verplichte technische controle van de ingeschreven wagen en de uitrusting van de piloot.

-                     13h30 – 17h00: trainingen

 

Zondag  14 oktober  2018:

Wegens de gemeenteraadsverkiezingen is het een strak aangepast  tijdschema  !

 

-                     08h45 – 09h45: Administratieve controle van piloten welke op zaterdag 13/10/2018 niet kunnen aanwezig zijn wegens omstandigheden.

-                     09h00 – 10h00 : technische keuring van de wagens en uitrusting van piloten welke op zaterdag 13/10/2018 niet aanwezig kunnen zijn wegens omstandigheden.

-                     10h00 – 10h30: trainingen enkel voor piloten die zaterdag 13/10/2018 nog niet getraind hebben.

-                     10h45: briefing

-                     11h00: start eerste reeks.

 

 

Opmerking: deze timing kan mogelijk nog aangepast worden in functie van het aantal deelnemers en weersomstandigheden.

OP 14 OKTOBER A.S. ORGANISEREN  WIJ OP HET GLOSSO-CIRCUIT IN ARENDONK

SAMEN MET DE VERKIEZINGEN EEN OPEN-DEUR MET WEDSTRIJDEN.

DAAROM STARTEN WIJ ONZE WEDSTRIJD OM 11.00 uur.

 

WIE DENKT NIET OP TIJD TE KUNNEN ZIJN, KAN U OOK NOG ALTIJD DE WEBSITE

VAN DE VLAAMSE OVERHEID RAADPLEGEN    www.Vlaanderenkiest.be  WAAR U

OOK  DE FORMULIEREN KUNT DOWNLOADEN ONDER HET Nr. A 95.

VOOR MEER INLICHTINGEN KUNT U OOK TERECHT BIJ UW GEMEENTEBESTUUR.

 

Met sportieve groeten
R.T. GLOSSO V.Z.W.

 

Het bestuur

Op 23 september jongstleden waren de VAS/Regionale piloten opnieuw te gast op het korte Kempische Glosso circuit. De heren en dames reden hun 7e en voorlaatste race om het kampioenschap, Een klein deelnemersveld knokte op een kletsnat en spekglad Glosso circuit om de ereplaatsen en in sommige gevallen zelfs om het kampioenschap.
De volgende klassen kwamen in actie:

Regionaal A (wagens tot 1600cc)
In de kleine klasse was het opnieuw Didier Dexters in de snelle Toyota MR2 die als eerste over de meet kwam met Davy Wynants in de Seat Ibiza op de tweede plaats en Rens van der Linde in Honda Civic op de derde plaats.

Regionaal B (wagens boven 1600cc)
Bij de “grote jongens” was er volop strijdt mede door het natte en modderig circuit konden de PK’s van de BMW’s niet tot hun recht komen. Het was Thomas Weltjens in de kleine Opel Corsa die de dikke BMW’s voor bleef, winst voor hem. Stijn Severeyns in Opel Ascona werd tweede en Jan Driessen in BMW Compact werd derde.

De Promo klasse.
In deze klasse kan Rudy Loodst zich kampioen noemen. De winst vandaag ging echter naar Thijs Devlin in Opel Corsa, Wim van Tiggelen in Peugeot 205 maakt het podium vol.

Als gast klasse waren de 2cv crossers te gast voor hun race voor het Nederlands kampioenschap 2cv cross Ook zij konden hun kampioen kronen, Mike Millenaar wist al in heat 2 voldoende punten te sprokkelen voor het kampioenschap.

Devlin dexters weltjens

Next race
laatste foto’s
Sponsoren/Partners
NB In verband met het reserveren/bestellen van eten en drank verzoeken wij pers zich minimaal 1 week van tevoren via mail aan te melden op pers@glossocircuit.be
Powered by
Archives